Fixer 7 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Pracowałem w programie gimp 2.6 jest to moja 1 praca więc proszę o wypowiedz (co źle, co mam poprawić itd). Postanowiłem nie dodawać napisu gdyż napis tylko psuje prace w niedoświadczonych rękach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 nie wiem albo mam zwidy albo cos ale widzialam juz gdzies to prace o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 niezlyLOL., praca z poradnika, ale jednak robiona przez Fixera Fixer: Ktoś inny: Jeszcze ktoś inny: Podobne, ale nie kradzione :-) Co do pracy, to króluje monokolor, świetnie, że nie dodałeś napisu ^^ Praca robiona na stary styl, więc mało tu można ocenić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No niby z poradnika ale trochę ci to zajęło także piwo za starania "D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No i właśnie dobrze że z poradnika się uczy. ^^ Dobrze Ci idzie, też zrobiłem tą pracę. :]To i ja dam piwko za chęci. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 całkiem spoko, oby tak dalej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie jest źle. Mi osobiście podoba się praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Praca jest 100 % moja :] Wiem, że mało się różni od oryginału ale mała różnica jest. Jest to moja 1 praca graficzna w życiu ;d Będę się uczył dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Z poradnika - źle. Powinieneś pokombinować więcej i dodać coś od siebie. Czekam na prace 100 procentowe z twojej głowy i doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kolejna praca :] Naciśnijcie to się powiększy :] bo jest to header Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Słabo. Zwykłe gradientowe tło i wklejone 2 rendery. Ten po lewej nie jest wtopiony ani nic. Jest pusto, bo praktycznie całą przestrzeń zajmuje napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi