Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Wiitam serdecznie, moją nową ciekawą inicjatywą jest zaproponowanie państwu reaktywacji starego team'u. Jeśli macie jakikolwie kontakt z ludźmi z początku serwerowni to piszcie do nich, proponujcie żeby pograli tu. Jeśli nie, to dajcie mi jakiś kontakt do nich to się skontaktuje Pograłoby się z tamtymi ludzmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mhmmmmm to nie wypali ponieważ znając życie to większość osób olało całkowicie serwer, inni się uczą lub pracują i nie mają czasu a jeszcze inni grają już CS:GO albo nie grają nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Początek jakby ci co chodzą po domach i oferują kupno tych perfum, środków czystości itp. Mówisz o ludziach z początku CSC? czy serwera? . Jeżeli przestali grać, to mieli jakiś powód nie wiem czy namawianie ich do powrotu [csc / serwer] da ci jakiś rezultat. Jak zechcą to sami wrócą, Blaze przykładem jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Początki serwera Nie jestem sprzedawcą xDDDDNapewno każdy ma jakiś kontakt ze starymi graczami, wystarczy ich tylko zachęcić do gry. (Przykład 3 resety temu, namówiłem -BOOM-a i K0nia... Grali przez cały czas do kolejnego resetu. Gra była wyśmienita )To tylko prośba. nie nakazuje nikomu pisać. Ale bardzo by się przydał stary team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Pomysł dobry bo sam bym chciał żeby na serwer wróciły osoby z którymi kiedyś grałem na 45k COD modzie , w każdym razie powodzenia w realizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja wróciłem ale wieje tu strasznie nudą i dlatego ludzi uciekli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja tyż jestem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi