Haze. 117 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: Haze Wiek: 21 Staż gry Counter-Strike: 6lat Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Jasne , że tak Ile czasu poświęcasz forum?: A to zależy wszystko od pracy. Ostatnio siedzę po 5h dziennie nawet. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: wh , sh , esp , metori , esp , aim Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak , dostałem warna , oraz screenshoty Doświadczenie na podobnym stanowisku: Brak Informacje o sobie lub uwagi: Na forum spędzam dość sporo czasu , jestem zwarty i gotowy do pomocy użytkownikom , oraz obecnym członkom ubt. Wymagania: 1. Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + 2. Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + 3. Konto na forum powyżej 2 miesięcy + 4. Chęć pomagania innym użytkownikom + 5. Czyste konto (Brak warnów) + 6. Dobra znajomość regulaminów forum + 7. Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + 8. Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) + Pozdrawiam , Haze Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jestem na nie Wróciłeś do nasz nie cały miesiąc temu to jeszcze krótko i tylko z tego powodu jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Haze, dopiero do nas wrociłes, spelniasz wymagania, ale myslę, ze to za wczesnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi