Enrico Fermi 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: Enrocko FermiLink do SSów: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Enrico Fermi ==== Zbanowane IP : xxx ==== Admin : AmfetaminA [t] ==== Powod Bana : resp tt max 30s ==== Wygasa : 12/15/2014 - 01 : 25 : 04 ( od 12/14/2014 - 20 : 25 : Serwer: only DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=114998 (chyba o to chodzi) Tak więc jak mówiłem... Ct rashowało, więc się broniliśmy, Zabiłem Amfetaminę, jemu żal dupę ścisnął więc dostałem bana. Ciekawe co miałem twoim zdaniem robić. Czekać z zegarkiem i po 30 sekundach odejść mimo, że nas atakowali? Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Enrico Fermi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Amfa na pewno nie zbanował cię dlatego iż ty go zabiłeś. Ten resp ma być do Max 30 sek, i nie ważne czy was atakują, inaczej by było jak by z 2 stron, gdzie nie ma gdzie uciekać. Co do bana, my nie będziemy szukać kto tu jest winien. To jest ban czasowy więc sobie poczekasz, te 30minut. Jeżeli nadal twierdzisz że ban jest za nic, i admin popełnił błąd to bierz sie za pisanie skargi. Bo ci mówie, my nie jesteśmy od tego by sprawdzać kto popełnił błąd, ja cie odbanuje gdy ty dostałeś słusznego bana, wrócisz na serw i będzie afera, dlaczego.. Pisz tą skargę jeżeli chcesz, ja bana nie ściągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi