THWALAZAUR 156 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 1. Nick: ABRAKA-DANIEL-T-BAG 2. Imię:DANIEL 3. Wiek: CHWILOWO 17 4. Znajomość Amx (0/10): 1 TROSZKU MIALEM STYCZNOSCI Z AMX 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT:http://www.gametracker.com/player/ABRAKA-DANIEL-T-BAG/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imie Daniel mieszkam w Nowej Sarzynie obecnie lat 17 ucze sie w liceum. Mysle ze powinienem zostac adminem, poniewaz jestem stanowczy, przewaznie mily, trzeźwo myslacy(nie to co laptop),czasem inteligentny,dobrze sie porozumiewam z graczami na serwerze. Czuje ze z moja pomoca ten serwer osiagnie duzo wiecej i razem stworzymy imperium serwerow. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: 230 STEAM_0:0:1315900 0 00:29 29 0 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Sporo. 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 15 do 23 wyjatkiem jest piatek gdzie gram czasami do okolo 17.00) weekendy Od okolo 9.00 do 23.00. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: Dawniej gralem okolo 3 lata pozniej jednak mialem przerwe 2 lata i teraz gram od okolo 2 miesięcy. 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Nie lecz mam kolege ktory ma admina i pomoze mie ogarnac wszystko i brata ktory mial admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) T-Bag:D Masz u mnie dużo + + mikro + składka + godziny na serwerze też w porządku + sympatyczny chłopak z ciebie aczkolwiek masz strasznie słabą aktywność na forum i nie spełniasz niektórych wymagań : 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - masz tylko 2 ;c 5. Co najmniej 2 dni spędzone na forum. - tu są niecałe 4 h Jestem za okresem próbnym zebyś za ten czas nadrobił aktywnosć na forum Wypowiadanie sie we własnym podaniu.. jestem na nie Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Kinga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie spełniasz wymagań takich jak aktywność na forum Więc jestem na NIE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) -aktywnosc -wiek -skladka Jednak jestem takiego zdania, ze jeżeli juz mamy kogos przyjąć to niech to będzie osoba, która spelnia wszystkie wymagania. Chwilowo na nie. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez natalja 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Administracja na serwie jest git a ty nie spełniasz wymagań. Nadrób czas i posty na forum. Na razie na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Czas na forum 4h - niespełnione wymaganie 2 posty na forum - kolejne niespełnione wymaganie "czasem inteligentny" jak można być czasem inteligentnym? Nadrób aktywność i czas na forum. Na nie. @down Nieznajomość regulaminu. Podanie do zamknięcia. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez rewoX* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jakos mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Na nie + wymagania + brak znajomości regulaminu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Był bym na "tak" gdybyś spełniał wymagania jeżeli ogarniesz wymagania a chodzi o aktywność posty i kulturę na serwie będę na tak na dzień dzisiejszy jestem na "Nie" Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Wladek(Pasza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi