ShaD 2 254 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: S}{aDoW Powód: Brak czasu, troszkę chęci. Niektórzy admini wiedzą o co chodzi Czas nieobecności: Do końca tygodnia (19/21.12.14) Coś od siebie: Czasem trzeba odpocząć i wrócić (mam nadzieję) z nową werwą do działania. Na steamie będę niedostępny do końca mojej nieobecności, a forum odwiedzę raz dziennie wieczorem. W przypadku problemów/skarg/pytań proszę pisać mi na PW - prywatna wiadomość. Co do najnowszego wywiadu, będzie musiał zostać przeprowadzony najwcześniej w piątek wieczór. Dbajcie admini o serwer by było do czego wracać! Edytowane 15 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dobra admini robimy imprę xD. Nie no żart nie martw się serwer jest dobrych w rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Miłego wypoczynku. Mam nadzieję, że wrócisz z pozytywnym nastawieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi