ShaD 2 255 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: S}{aDoW Powód: Brak czasu, troszkę chęci. Niektórzy admini wiedzą o co chodzi Czas nieobecności: Do końca tygodnia (19/21.12.14) Coś od siebie: Czasem trzeba odpocząć i wrócić (mam nadzieję) z nową werwą do działania. Na steamie będę niedostępny do końca mojej nieobecności, a forum odwiedzę raz dziennie wieczorem. W przypadku problemów/skarg/pytań proszę pisać mi na PW - prywatna wiadomość. Co do najnowszego wywiadu, będzie musiał zostać przeprowadzony najwcześniej w piątek wieczór. Dbajcie admini o serwer by było do czego wracać! Edytowane 15 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dobra admini robimy imprę xD. Nie no żart nie martw się serwer jest dobrych w rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Miłego wypoczynku. Mam nadzieję, że wrócisz z pozytywnym nastawieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi