MEGHAN BOOS 1 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nick:MEGHAN BOOS Link do SSów:bez ss Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : MEGHAN BOOS ==== Admin : AmfetaminA [t] ==== Powod Bana : odpal ==== Wygasa : Nigdy ( od 12/15/2014 - 10 : 24 : 41 ) emejzing niVo killed Squbany*Ruchacz with m4a1 Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans Serwer:dd2 Link do bana:nie ma w amxbans to ze skanowalem nie oznacza ze mam czity na demku bedzie widac i sychac za ostatnia akcje w trupie zajeban mi bana neo bieglem srodkiem na gorny trup moj sprzymiezeniec wyszedl 1 uslyszalem strzal z awp na podescie wiec skanowalem nie mam pojecia z jakiej paki Amfetamina ma admina nie raz bylem juz zglaszany na moim steam na antycheat.pl nic z tego nie wyszlo zapraszam na Turek-city.pl gdzie mam adma i tam wam pokaze jak sie skanuje nie jeden kozaczyl i dostal takiego skana ze spierdalal odrazu na specta i nie wiedzial co powiedziec dzieki pozdro dla Amfetamina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Patrz inne bany UB juz dawno masz wiec ogarnij niepotrzebne tematy http://forum.cs-classic.pl/topic/27787-ub-dla-meghan-boss-pomylka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dostałeś UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi