franny 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nick : Will Link do SSów : http://speedy.sh/mQP6k/Will-SSy.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ReQ. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Will [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1189538611 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.99.111.1 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : cod 8k pozdrawiam, proszę tylko nie róbcie mi ss'ów za kolejne dwa dni 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 te ss były robione 2 dni temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Semi, http://cs-classic.pl/amxbans/ban_list.php?bid=245 Dziś , nie zrozumiałeś go chodziło o to żeby co 2 dni mu ssów nie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franny 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ja się tak tylko grzecznie przypominam, że wciąż nie mogę wejść na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz57120 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja nic nie pomoge w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 franny, Poczekaj aż ktoś ci da UB ja od tego nie jestem wieć Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi