franny 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nick : Will Link do SSów : http://speedy.sh/mQP6k/Will-SSy.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ReQ. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Will [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1189538611 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.99.111.1 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : cod 8k pozdrawiam, proszę tylko nie róbcie mi ss'ów za kolejne dwa dni 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 te ss były robione 2 dni temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Semi, http://cs-classic.pl/amxbans/ban_list.php?bid=245 Dziś , nie zrozumiałeś go chodziło o to żeby co 2 dni mu ssów nie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franny 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ja się tak tylko grzecznie przypominam, że wciąż nie mogę wejść na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz57120 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja nic nie pomoge w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 franny, Poczekaj aż ktoś ci da UB ja od tego nie jestem wieć Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi