xKardzio 668 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 1.Twój Nick: xKardzio 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siom 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 14.12.2014 godzina 23:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): : http://370895.node83.pukawka.pl/dem-deathrun_aztecan_csgo_v1-1418593200-1418594460.zip http://imgur.com/xdgJDmH 6.Opis sytuacji: Zabieranie broni z terro, skracanie, zwalanie winy na innego gracza. 7. SID/IP: STEAM_1:0:30147571 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ok powiedz mi teraz jedno Gdzie w regulaminie pisze że nie można zabierać AK i wywalać ? Bo strzelać z niego nie strzelałem. Po 2 Dlaczego także sam wchodzisz po ak i w dodatku strzelasz z niego do innych graczy którzy starają się przejść mape ? Po 3 Dlaczego skracasz wiatrak ? Po 4 Przedłużasz rozgrywke specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Po 1 pisałeś, że to ten drugi tt wziął ten ak. Po 2 nie wchodze po te ak i nie pamiętam abym w ogóle skanował z tt. Tak w ogóle daj dowód. Po 3 nie wiedziałem, że jest to skracanie. Po 4 mialem 20hp, a ty biłeś się z drugim kolesiem i co jak co ale dostałem za to bana. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Po 2 gdybym miał szukać to na pewno bym znalazł jak latałeś z AK i biłeś w graczy albo jak wchodziłeś po AK i dawałeś drugiemu TT Po 3 nie wiedziałeś tak ? yhym a kto 2 dni temu pytał się "Siom przejscie obok wiatraka jest skracaniem czy nie"?? albo masz słabą pamięć albo sam już nie wiem w co ty grasz po 4 po przejsciu mapy gdy dostałeś 2 razy z noża uciekałeś przedemną czekająć aż ktoś inny przejdzie mape żeby ci pomóc.Więc jest to przedłużanie bo albo wchodzisz i walczysz z TT albo nie wchodź wcale.I to w dodatku nie pierwszy raz kiedy uciekasz przed TT gdy wiesz że raz cię trafił a ty go nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Czego nie odpowiedziałeś na 1 ? Po 2 szukaj sobie Raz dostałem bana za to, że WZIĄŁEM ak, a nie strzelałem. (jak ty) Po 3 dobrze moge dostać bana, ale moge podać minute jak sam skróciłeś wiatrak. Po 4 Dostałem za to bana więc nie wiem o co tobie chodzi. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 W której minucie jest pokazane, że bierze ak i strzela?Jeżeli on ci da bana za to, że wziąłeś ak, to możesz napisać skargę, podając demko z tym. Za wzięcie bana nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Siom wszedł na serva na ok. 8:50 A strzelać nie strzelał tylko wziął ak i zgonił to na drugiego gracza. A po 2 jak bierze się ak na aztecu nie nie da sie go wziąć bez vipa. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Da się wziąść bez vip'a z grawitką samą i tak wgl jak pisałem nie ma nic w regulaminie że nie można brać.A tobie wtedy dałem ci bana za to że zabrałeś ak i strzelałeś do innych graczy którzy starali się przejść deathruna a to według mnie jest zabronione bo takie osoby nie mogą się bronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Panie Siomie kiedy dałeś mi bana za to, że skanuje ? Jeśli można prosić to daj demko Edytowane 16 Grudnia 2014 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi