MBlazE 149 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 1. Nick: kalzone 2. Imię: Maciej 3. Wiek: 24 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): amxmodmenu obcykane 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Kalzone/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Spokojny, zrównoważony. Potrafię odróżnić cheata od skylla. Myślę, że się przydam. Nie wiem ilu jest adminów obecnie, ale często nie ma żadnego online kiedy gram. Nie chce mi się ciągle nagrywać demek. Chciałbym pomóc obecnym adminom w zaprowadzeniu porządku na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:62710779 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:4-5h minimum, często też jestem dostępny na forum lub na gg 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Pracuje w systemie 2/2 także napewno wieczorami, a w dni wolne różnie. 12. Staż w grze counter strike 1.6 - Ponad 10 lat (zaczynałem na caffe'iach internetowych ) 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Tak, tutaj na cod350, bf2, ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jestem na Tak Nada się Steam + Amx + Micro+ Jedyny minus to składka ale jesteś ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Steam+ Wiek+ Micro+ Amx+ Umiesz się zachować w porównaniu do innych graczy (w tym mnie ) + Składka- Co tu dużo dodawać masz o wiele więcej plusów niż minusów. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie mam do Ciebie zastrzeżeń jak na razie ;d Powody tak jak wyżej pisali. Składka jest mała, więc może jednak się skusisz i wspomożesz classica Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 BlazE błagam, zmień tą chorą sygnaturę !Jestem na tak, spełniasz wymagania.Nie mam tylko pojęcia kiedy Ty nabiłeś ten czas, mało Cię widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Z powyższych opini, dam Ci tak, lecz Cię nie znam, podanie tez ładne, krótke ale potrzebna zawartość jest. Tak jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Na tak Steam+ Wiek+ Micro+ Amx+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jestem na tak spełnia wymagania i wiem że ogania funkcje admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu171 1 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jestem na tak wszystkie wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi