rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Więc najpierw wraz z całym teamem postanowiliśmy zrobić smoke i flesz weed w samochodzie na nuke xD Spójrzcie na radar haha ;D cały team w samochodzie siedział Później jak CT raszowało postanowiliśmy pokazać moc krakowskich maczet i graliśmy rundę samymi kosami xDD Beka była niewyobrażalna ;D niestety nie mam screenów z tego jak lataliśmy po respie Ekipa z FFA pozdrawia <3 Edytowane 15 Grudnia 2014 przez rewoX* 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sławny jestem; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 no ja też zwłaszcza że podczas waszego smoke w samochodze wszedłem ja jako policjant i zatrzymałem dwóch odpowiedzialnych za to Rewoxa i Zeta XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Takich braci sie nie traci:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 hahahaha xd no takie rzeczy tylko na FFA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) E tam, ja nie bylem w aucie wiec nie wszyscy!!! Ktos musial sie wykrecic Edytowane 15 Grudnia 2014 przez krrooopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Co to ma byc za zachowanie że oni sobie siedzą w samochodzie?taki dajecie przykład innym?to macie racje xD czemu mnie nie było w CT pojechałbym was z kosą XD fajnie że ten serwer FFA się tak rozróznia od innych serwerów,czyli że mozna sie pobawic na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi