Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witajcie. Zwracam się do was z pytaniem czy interesuje się ktoś naszą domową ligą siatkówki? Jakim drużynom kibicujecie? Kogo chcielibyście zobaczyć na naszych boiskach? Oraz najważniejsze pytanie.. kto waszym zdaniem wygra ligę? Ja osobiście kibicuję Asseco Resovi Rzeszów. Jeżeli będzie jakaś aktywność w tym temacie, postaram się wam opisywać co działo się w danym tygodniu, oraz wszelkie nowinki związane z PlusLigą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja też osobiście kibicuje Asseco Resovi Rzeszów , i staram się oglądać ich mecze , ale nie zawsze czas pozwala , co do wygrania PlusLigi mocnym kandydatem na razie wydaję się PGE Skra Bełchatów co pokazał ostatni mecz z Rzeszowem , absolutna dominacja drużyna z Bełchatowa , ale liga się nie kończy i mam nadzieje że Resovia wróci do gry o najwyższe trofea ! Pozdrawiam Madri <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kocham siatkówkę i jestem uważam, ze Polska liga jest najlepsza na świecie. Osobiśćie jestem fanką PGE Skry Brłchatów, ale w tym sezonie zwracam tez dużą uwagę na Lotos Trefl Gdańsk pod wodzą AA <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja to Siatkarz Ja kibicuje PGE Skrze Bełchatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Hames, myślalam, ze Ty tylko piłka nożna xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Hmmm... widzę że jakieś zainteresowanie jest W takim razie od tego weekendu zacznę dodawać informacje o obecnych meczach, wynikach, tabelach i turniejach :-) Jeżeli temat będzie cieszył się powodzeniem to będę kontynuował pracę Naturalnie jeżeli nie będzie zainteresowania tematu również nie bd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi