Rispekt 15 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: Upadly 2.Nick admina/gracza który zawinił: JamesOv 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 16.12.2014 15;45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 59 minutes and 36 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Upadly [AMXBans] Reason : ' Obraza admina <3 ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1773793147 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.182.210.251 ' [AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji: Wiec tak admin (JamesOv) sam obraża graczy a gdy ktoś obrazi jego to Leci banik osoby ktore były przy tym potwierdza to w tym temacie. Dodam jeszcze to iż admin wchodzi raz na dzień lub co dwa dni an godzinę lub dwie wiec po co składa podanie na admina skoro nie ma go prawie wcale. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Rispekt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie) - brak dowodów.Słucham sobie muzyki podczas rozgrywki, podłączam się pod mikro, robimy jakiś dialog o txt z Dezzy i Upadły.Jednego ostrzegłem, żeby sobie nie pozwalał na słowa obrażające moją osobę, a do upadłego powiedziałem że go W OGÓLE nie słychać jak mówi dużo, a on do mnie "Zamknij dupe śmieciu, teraz usłyszałeś" - autentycznie, nie wiem co ja wam zrobiłem, jeszcze nic nie zrobiłem, a jeżeli chodzi wam o to, że nie wykonuje obowiązków to się mylicie, nie muszę was powiadamiać o tym, czy ktoś jest czysty czy nie.Edycja była zbędna, gdyż owszem wchodzę raz na dzień, ale jak wchodzę to już nie wychodzę bo się zobowiązałem do godzin wieczornych, jak nie wiesz to błagam Cię nie wypowiadaj się i zachowaj takie skargi dla Ciebie.Jeżeli jacykolwiek ludzie mają się tu wypowiadać to niech nie będą to Twoi koledzy, zobaczysz jaki będzie tego rezultat, pozdrawiam całą waszą trójkę bo ten Jamajka czy jakoś tam też ma zbyt długi język.Sorry Upadły, jakoś tak wyszło, nie rozumiem tego, że masz 20+ lat, a zachowujesz się tak, jakbyś miał 12. Ostrzegałem was wszystkich kiedy usłyszałem tekst "Trepie" dobrze wiesz od kogo to poszło jak i ja, ale postanowilem was ostrzec gdzie powinienem od razu rozdać bany, za drugim razem do Dezzy no i ile razy można was ostrzegać, padło na Ciebie jako trzeci okrzyk. Miałem się nie wypowiadać, bo skarga bez dowodów ale chciałem rozwiać Twoje wątpliwości, zastanów się, zobacz, nie miałeś już co wymyślić i napisałeś to " Dodam jeszcze to iż admin wchodzi raz na dzień lub co dwa dni an godzinę lub dwie wiec po co składa podanie na admina skoro nie ma go prawie wcale." Bo dobrze wiesz, że tamta sytuacja jest taka jak opisałem ją ja. Nie masz się do czego przyczepić, wykonuje sumiennie i często łagodnie swoje obowiązki. Dzięki, miłego dnia. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez ★ James0v. ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Obrażałeś gracza tak samo więc świętego z siebie nie zrobisz będziesz kogoś obrażał to będę robił to samo bo to że masz admina to nie znaczy że możesz wszystko. Nawet wieczorami cię nie ma bo ja jestem na CS ciągle wiec nie oszukuj nikogo że wchodzisz wieczorami Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Rispekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Powtarzam po raz ostatni, daj do wszystkiego dowód jeżeli zakładasz na mnie skargę okej? Wtedy możemy się powymieniać postami. Skończyłem. do zobaczenia za 24h <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 zobaczymy ile graczy zostanie na cod 350 jeśli dalej będziesz miał tu admina. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Możecie wziąć dowody z HLTV co powinno być nagrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 6. Moderator ma obowiązek zamykać tematy łamiące regulamin lub takie, które prowadzą do kłótni w nim. Brak dowodu SPAM /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi