demon918 0 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nick:CoTyToJaWycinek z konsoli(bez IP)*: Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'dzialko' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '31.174.19 Serwer:zombi mod Siemka mam problem jakis admin dał mi bana na 1 tydz na zombi mod powód działko. Pytałem się admina od ilu zm działko i czy wgl można a on nic nie odpowiedział więc potraktowałem to tak że można na działku odrazu siedzieć i dostałem bana a admin nie dał mi nawet żadnego ostrzeżenia ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi