Gruffi 108 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 1. Nick: dodoBICEPS 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx (0/10): 6 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/dodoBICEPS/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Dominik jestem z Rzeszowa większość mnie pewnie pamięta jak grałem pod Nickiem "GRUFFI", jestem miły staram się nie wdawać w spory na serwie, jestem również kulturalny(wiadome czasami powiem jakieś nie ładne słowo), miałem już tutaj admina lecz z powodu nowego roku szkolnego musiałem skończyć na jakiś czas z grami lecz teraz jest już wszystko dobrze i mogę grać i wyłapywać oszustów i ogarniać nie dobrych graczy Potrafię rozpoznać oszusta i adminów jest mało z tego co wiem. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: 0:0:67260254 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5 godzin na dzień 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): w poniedziałek od 8-9 do 12:50 wtorek 8-9 do 10:30. Środa-Piątek po szkole czyli od 16-17 do 20 weekend różnie ale 5 godzin będzie na weekend. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): TAK 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 O BOZE SWIETY KTO TU ZAWITAŁ GRUFFI. + steam + ogar + był adminem + wymagania Myślałem że nie grasz już w ogóle w cs xd i teraz wiem ze Dodo to Gruffi xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zET 43 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jestem na TAK -Steam -Często na serwie -Składka -Amx -Wiek Nie sprawia problemow Myśle że sie nada na stanowisko Administratora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Pewnie że tak:) ogarnięty chłopak, doświadczony ^^ , wiek, mikro i dużo by tego wymieniać aa no i leci mi żelki xD ogólnie jak najbardziej tak:D Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Kinga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) - Stary wyjadacz FFA - Świetny admin ze 'starej' ekipy - Bardzo dobry gracz - Wiek - Steam - Micro - Staż - Amx - Doświadczenie - Składka - Bardzo miły i kulturalny A co najważniejsze też ma w nicku BICEPS. Wielkie TAK! Miło znów Cię tutaj widzieć Edytowane 16 Grudnia 2014 przez rewoX* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Na tak. -wiek -steam -obeznany z serwerem -aktywny -doświadczony. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Też się teraz dowiedziałem ze DODO to Grufiii o luju Jestem na TAK:-wiek-miły-stary gracz -odróżnia czterów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Na tak +steam+składka+gt+gra duzo na serwerze+ogarniety+ jezeli juz był adminem i sprawował dobrze funkcje to jeszcze wieksze TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 HA mój człowiek! ! ! Oczywiście 3 razy TAK ! ! ! -doświadczenie na stanowisku admina -skill -kultura 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak najbardziej na TAK. Gracz ogarnięty, zachowuje odpowiednią kulturę, wiek się zgadza. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jestem na "tak" osobiście znam tego pana -Kultura -Doświadczenie -Steam -Aktywność na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Na TAK ! -Wiek -ogarnięty -steam -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi