hedzik 6 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Witam od godzin porannych server jest wyla czony. Można się spytać czym jest to spowodowane?. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez hedzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) polecam słownik >wylanczony Serwer padł, musi opiekun go włączyć. @ 'smiechłem' No a niby jak napisałem geniuszu ortograficzny? // A chyba geniuszem ortograficznym jest kolega Wafen nie ja wyłączony ? proste pytanie, jest wyłącznik czy wyłoncznik ? Tylko ty to troche inaczej napisałeś Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 No a niby jak napisałem geniuszu ortograficzny? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Pisałem ten post z telefonu i chyba automatycznie pomylilo zdanie. Teraz pytanie serv będzie "wlaczony" w najbliższych 2 godzinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi