demon918 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nick: CoTyToJa Wycinek z konsoli(bez ip):Zostałeś zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @Strona Głównacs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Za duzo lm, brak przerw. tracisz provipa...'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '31.174.244 Serwer:Zombi mod Gram sb na serwerze był admin 3lu... zostałem ost człowiekiem więc wbiłem do kampy zabiłem jednego zm i z paczuszki dostałem auto kampe i postawiłem 2 lmi biłem z auto kampy był już koniec rundy i dostałem bana od 3lu powód "Za duzo lm,brak przerw . tracisz pro vipa " śmieszne a sam miał na poprzedniej mapie 3 lm bez przerw i było wszystko dobrze .... jeszcze pisze że tracę lm .................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi