Jelon 2 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam . Chciał bym zapytać czy była by możliwość dodania nowych map na diablo . Z tego co ostatnimi czasy zaobserwowałem to wielu graczom po prostu nie chce się już grać . Cały czas te same mapy typu DD2 inferno militia aslaut itp . Nie mogli byście dodać jakiś map np de_rats_1337 , de_xmasvillage, de_dust_v10, de_estate2014tu macie linka z mapami: http://cs.gamebanana.com/maps/cats/4976 wybierzcie coś i wgrajcie gracze serwera na pewno będą zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1nJa 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 dobrze by było gdyby jeszcze było vote a nie mapcycle. A tak to popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak by było vote to byście grali ciągle te same mapy więc jestem na nie Po prostu czas zmienić na zimowy mapcycle jeśli jeszcze nie zostało to zrobione Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1nJa 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Omega to można by ustawić np że 1 mapa na 8 map czyli że po 1 zagranej mapie będzie ją można nominować dopiero po 8 innych mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Po pierwsze, jest temat do map więc tam odsyłam po drugie pracuje cały czas nad mapcyclem ale nie wszystkie mapy mogą być , niektóre mają za mało respów występują bugi itp. Musicie być cierpliwi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi