Omega* 2 077 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Wiek: 22Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 8d 10h 40m 48sDoświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem już tutaj gamera lecz nie miałem czasu na wykonywanie czynności. Chciałbym powrócić. Doświadczenie mam duże.Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego Ja? Bardzo proste pytanie. Mam duże doświadczenie w prowadzeniu takich działów. Mam 22 lat jestem miłym kulturalnym człowiekiem. Z chęcią każdemu użytkownikowi pomogę. Widzę że nic się nie dzieje w grach więc chciałbym to jakoś ruszyć.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Odświeżyć działy i dokończyć moją poprzednią prace między innymi http://forum.cs-classic.pl/forum/260-fifa-15/Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Chciałbym zajmować się działem FIFA jak i Metin 2. Z fifą styczność mam od małego i mam dużo informacji na temat tej gry. Co do metina razem z kolegą niedługo wyprowadzamy własny serwer. Chciałbym zrobić kilka poradników jak można postawić swój własny serwer amatorski na przykład na Hamachi. O metinie też mam dużo pojęcia, i myślę że nadam się do moderowania tymi dwoma działami. Z poważaniem Mateusz Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi