Omega* 2 077 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam Jakiś rok temu na serwerze pamiętam duży restart który przeprowadzał lato. Jeszcze posiadałem admina. I pamiętam że posiadałem bardzo duży poziom byłem chyba pierwszy. Nie pamiętam nicku na którym grałem i czy posiadam jeszcze exp. No chyba że był jeszcze jakiś restart. Można to jakoś sprawdzić? Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjahack 21 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 w tym czasie co cie nie było był reset i lvl od nowa musisz nabijać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Możesz napisać do saphira w tej sprawie, może jak miałeś admina / premke wcześniej to są zapisane dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wszystko Ci wyjaśniłem na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi