itaas 4 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Muszę trochę nadrobić, bo chcę być aktywnym użytkownikiem forum zatem podeślę wam filmik mojego autorstwa (jak w temacie) Fajnie, że forum jest w miarę ogólno-tematyczne Jak ktoś nie stracił czasu może mi tam je*nąć łapką https://www.youtube.com/watch?v=q9-5BrK-25E 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 nonono, nieźle xd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dobre jaka ranga ?? :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 dooooobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itaas 4 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dobre jaka ranga ?? :v Gold Nova Master my friend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi