SereG 27 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: Haq~Wiek:15Staż gry Counter-Strike: 6 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : TakIle czasu poświęcasz forum?: Zależy od lekcji itp. ale około 2-3godz czasem więcejCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: aim, wh, shCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: warn, ss'yDoświadczenie na podobnym stanowisku: Tak. Byłem wczesniej na tej sieci UBT, ale z powodu chwilowego braku czasu musiałem zrezygnować ;cInformacje o sobie lub uwagi: Jestem młodym, pełnym energii nastolatkiem. Mam 15 lat i mieszkam na wsi. Obecnie chodzę do ostatniej klasy gimnazjum. Lubię grać w cs'a, serfować po internecie oraz pograć w piłkę czy wyjść ze znajomymi na np. pizze Na forum wróciłem około 3 tygodnie temu po mniej więcej miesięcznej przerwie, która była spowodowana duża ilością nauki. Myślę, że nadrobiłem aktywność, a Wy o mnie nie zapomnieliście i uda mi się wrócić do Ekipy Cs-Classic @Siwy może nie siedzę po 6-7h dziennie, ale myślę, że uda mi się dużo pomóc przez te 3 godzinki codziennie, a nawet więcej. Dodam jeszcze, że zdobycie rangi zmotywuje mnie do poświęcania więcej czasu forum. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Haq~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi