SereG 27 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: Haq~Wiek:15Staż gry Counter-Strike: 6 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : TakIle czasu poświęcasz forum?: Zależy od lekcji itp. ale około 2-3godz czasem więcejCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: aim, wh, shCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: warn, ss'yDoświadczenie na podobnym stanowisku: Tak. Byłem wczesniej na tej sieci UBT, ale z powodu chwilowego braku czasu musiałem zrezygnować ;cInformacje o sobie lub uwagi: Jestem młodym, pełnym energii nastolatkiem. Mam 15 lat i mieszkam na wsi. Obecnie chodzę do ostatniej klasy gimnazjum. Lubię grać w cs'a, serfować po internecie oraz pograć w piłkę czy wyjść ze znajomymi na np. pizze Na forum wróciłem około 3 tygodnie temu po mniej więcej miesięcznej przerwie, która była spowodowana duża ilością nauki. Myślę, że nadrobiłem aktywność, a Wy o mnie nie zapomnieliście i uda mi się wrócić do Ekipy Cs-Classic @Siwy może nie siedzę po 6-7h dziennie, ale myślę, że uda mi się dużo pomóc przez te 3 godzinki codziennie, a nawet więcej. Dodam jeszcze, że zdobycie rangi zmotywuje mnie do poświęcania więcej czasu forum. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Haq~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi