citiencel 29 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 1.Twój Nick: madeinpoland 2.Nick admina/gracza który zawinił: - 3.Admin/Gracz : - 4.Data i godzina: 17/12/2014 20:53 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): - 6.Opis sytuacji: Przed chwilą na serwerze była mapka de_nuke. Miałem na koncie +/- 370 monet. Zmiana mapy, serwer się chyba trochę zwiesił i reset na de_inferno. Po wejściu na serwer liczba monet spada do magicznego 0. Jest jakaś szansa, żeby to odzyskać? Trochę się narobiłem, żeby to naklepać, a chciałem kupić expa za to :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Na następnej mapce powinieneś mieć monety bo był crash. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi