Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 14 Kontakt (GG/e-mail/steam): Pawcio ma mnie na steamie ) Kiedy zaczynałeś grę w cs: jak dostałem laptopa , w tym roku 5 rok Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Duże. Od kąd miałem admina na serwerze 8001 aż do końca admina na dd2 , Ssy wstawiła tylko 1 osoba Ile masz wolnego czasu?: Przyjde ze szkoły , zjem , odrobie lekcje i jestem wolny , a większość czasu przesiaduję na forum ponieważ nuda ! Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Dlatego iż dużo graczy czekają na ub bardzo dużo ( NAWET 2 DNI!) a żadnego supporta wtedy nie ma lub jest zajęty. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie jestem fr*jerem , nie używałem POZDRAWIAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ten tylko by próbował... Jestem na tak, spoko gościu ogarnia więc nie widzę przeszkód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na Tak ^.^ Tylko zlało się to troszkę ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak, trochę za młody jest, ale można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak. On ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak. Masz tyle funkcji ale i tak będziesz miał czas, jestem tego pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na Nie daj szansę wykazać się innym i zajmij się modem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 nie , daj sie wykazać innym a ty masz moda to ogarniaj bo nie widzę a być coś robił dla forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na Nie daj szansę wykazać się innym i zajmij się modem :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No no widzę dużo negatywów, no ale.. ja już sama nie wiem. Na razie zajmij się ogarnianiem forum, zielony Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na nie , sorry ale gdybyś nie miał modka to byłbym na TAKOgarnij moda i dopiero próbujA ja nie mam Cie na steamie i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na nie, sorry, narazie zajmij się moderatorem. Możliwe, że nie dałbyś rady ogarniać i tego i tego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Tak ale zmien to cos w Opisie Bo to Denerwuje mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi