SzymonG17 2 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 1. Nick: Qexy^^2. Imię:Szymon3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Oczywiście,że tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imie Szymon gram w cs juz 5 lata na waszym serwerze gram juz jakiś miesiąc i bardzo mi się spodobał cod mod 45 mysle że bede nad opiekunczym i dobrym adminem9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie ale myślę ze kupie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ponad 4 h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Pracy nie mam więc bedę ciogle na serwerze (jak zostane adminem to bede pilnowal porządku)12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak dużo razy Czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Niestety na nie po pierwsze godzinki na forum a poza tym masz nick Qexy^^ a link masz do gt na nick AdeK wiec o co tu chodzi a jezeli naprawde masz nick Qexy^^ to nigdy cie nie widzialem Jakby co zakaz wypowiadania sie pod wlasnym podaniem wiec bd mial warna po 2 dales link do gt aktualnego admina a poza tym ja jestem na serwerze praktycznie caly Czas wiec nie klam Edytowane 18 Grudnia 2014 przez -ToJestSkill- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonG17 2 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Gram na 45 lvl teraz akurat nie może jak ja gram to ty nie to wbijaj wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 1. Konto dla podania, 2. Link do GT jest Adka nie twój, 3. Nie wierze, że masz 17 lat, 4. Wypowiadasz się w swoim podaniu. Reasumując - NIE DOSTANIESZ ADMINA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 wypowiedź w swoim podaniu warn - to zostawiam dla modka, + zamknięcie tematu. Zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi