Remo 15 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nick: RemoLink do SSów: http://www9.zippyshare.com/v/27327586/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:93987409' [AMXBans] Twoje IP: 'xx.xx.xx.xxx' [AMXBans] =============================================== Serwer: #9 Cs-Classic.pl [Klimat SWIAT][NewDiabloMod][RESET | START]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=116398 Wybierając osobę na stanowisko admina zwracajcie uwagę czy kandydat nie jest jakiś "wybuchowy" czy tez nie kieruje się emocjami. W tym przypadku ban został nadany, ponieważ kilka razy zabiłem admin z rzędu i pewnie chciał się pozbyć lepszego rywala. Gram tam już tyle dni i grałem o 200% lepiej i nigdy żaden admin nie zrobił ss, aż do tej pory, jeśli ktoś chce niech sobie zobaczy HLTV jak to wyglądało, Rotmistrz po zginięciu nawet nie obserwował jak gram tylko emocjonalne ss. Mógłbym się jeszcze rozpisać ale nie ma sensu toczyć "wojny". Pozdrawiam, Remo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jeszcze raz mi naspamisz do Fakela, w sprawie o UB będziesz czekal co do minuty 24h (Tyle mam na rozpatrzenie twojej sprawy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi