Rispekt 15 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Żegnam sie z serwem a ci którzy chcą pograć ze mną na innym serwie to zapraszam na ts Classic - a podam im serwem szczałą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) HahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahacześć xd//myślałem, że to dział przywitaj się Edytowane 18 Grudnia 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 HahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahacześć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 TAK james na ts boisz sie wejsc pogadac bo wtedy gowno mozesz mi zrobic biedactwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 A spróbuj mi tylko coś zareklamować. Nara.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) HahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahaHahahahahahhahahahahahahacześć xd dołączam nie no człowieku odchodzisz z powodu skargi nie słusznej haha xd Edytowane 18 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ahaha odchodzi bo napisał niesłuszną skargę, a od pożegnań jest specjalny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 z powodu nie ogarnietego dziecka ktory niedosłyszy i niesłusznie daje bany a głowny admin gówno z tym robi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 nie wiem o co chodzi , ale szkoda , czesc ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Hahahahha, załosne xd Nara, będę tęsknił <3 TAGI #lol #jaki #typ #innyserwer #boskargeodrzucili #xd PS. Nie ten dział misiek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 HAHAH siwy jestes smieszny ahahha pokaz mi an ts gdzie zareklamowalem jakis serwer ahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi