Fat4lity 24 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 1. Nick: Fat4lity 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Fat4lity/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Paweł,pochodzę z Grudziądza.Aktualnie pracuje jako operator wózków widłowych.Wolny czas poswięcam grze na danym serwerze . Dobrze dogaduje sie z ludzmi , a tym bardziej z osobami z serwera. Służe pomocą w każdy możliwy sposób. Posiadam zdolnosci potrzebne na to stanowisko. Chcialbym aby gra na serwerze była przyjemna , więc postaram sie jako admin pilnowac tego , zwłaszcza coraz cześciej widuje sie ludzi tzw. "Odpalonych". Można powiedzieć, że aktywność Adminów jest bardzo mała, a ja to zmienie ,patrząc na fakt ile czasu poświecam serwerowi. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Poświecam czas codziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni robocze: przed i po pracy , to samo w weekendy 12. Staż w grze counter strike 1.6:Moja przygoda zaczęła sie okolo 10 lat temu 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ); Posiadałem tymczasowego admina z ograniczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jestem na tak, powody: - aktywność na forum, - aktywność na serwie, - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jestem jak najbardziej na tak.Jest w pełni ogarniętym i nie ma osoby z którą się nie dogaduje, spełnia wymagania i wiem, że pomoże w szeregach adminów COD 350, ja już z tego miejsca witam Cię wśród adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Na tak -aktywny -ogarnia -steam -kulturka zachowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Nooo ;d wózki widłowe, to jest fucha Składka, ogar na serwie, kulturalny i idzie się z Tobą dogadać. Same plusy Jedyny minus, którego się dopatrzyłem to nie podany Steam_ID w podaniu . Jestem na wielkie TAK Edytowane 18 Grudnia 2014 przez retry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi