malcio 167 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:|| Bez Spiny Luzno !^=^ 2. Imię:Wojtek 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx (0/10):7 5. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT:http://www.gametracker.com/player/Spina%20BICEPS%20MY%20FRIEND/31.186.82.184:27691/http://www.gametracker.com/player/||%20Bez%20Spiny%20Luzno%20!%5E%3D%5E/31.186.82.184:27691/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Witam.Kazdy chyba mnie tu zna więc nie będe sie aż tak rozpisywał Zrezygnowałem z admina około dwóch miesięcy temu,ponieważ miałem kłopoty z internetem i z kompem.Teraz się to naprawiło i myślę że mi dacie drugą szanse :)Jestem Kulturalny(ogarnąłem ją już w miare).Poza tym chce wrocic do "dawnej"ekipy FFA bo jednak bez was to tak dziwnie. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID:STEAM_0:1:76676324 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2,3 H wieczorami do pozna 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy):Pon-Niedziela od 18,19 do 22,23 a jak mnie nie ma na serwie to jestem na Steam 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6:4 lata 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie):tak tutaj Rewox tez tak pisałem,ale jak ze mną pisałes na steamie "spina szkoda ze nas opuszczasz"czy jakos tak to tak mi głupio było,poza tym juz chęci mi wrociły nawalam nocki jak poryp xD,a o kompa mi chodziło bo miałem błąd z IP i miałem lagi Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jestem na nie Lubi beton Lubi banany Jest uparty jak jego sygnatura Ma pokój z bratem i ma na imię wojtek XD A tak seryjnie Jestem na tak +Byl adminem +Wymagania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jestem na DUŻE tak, wszystkie warunki spełnia i do tego był juz u nas adminem Komunikatywny, rozpoznawalny, lubiany, ogarnięty Pozdrawiam haj$ik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 jak najbardziej na tak ! Fajny chłopaczek, pomocny, śmieszny xD, wymagania:) Warto mu dać drugą szanse Więcej takich ludzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jestem na TAK!!!! -Ogarnia -Dobry Admin -Kulturalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Zrezygnowałem z admina około dwóch miesięcy temu,ponieważ miałem kłopoty z internetem i z kompem.Teraz się to naprawiło i myślę że mi dacie drugą szanse Sorki za upublicznienie wiadomości z admin roomu ale w swojej rezygnacji napisałeś :Powód rezygnacji:Brak chęci gry ile mozna grac w tą sama gre? znudziła mi sie ona całkiem. Więc mówisz, że zrezygnowałeś z powodu internetu/kompa xDD? + były admin + rozpoznawalny + kultura + przyjacielski + amx + wiek + steam + GT Na tak @edit @rewoX* dzieki za tak,to dla mnie duzo znaczy <3 Chyba jednak zmieniam zdanie xd Edytowane 18 Grudnia 2014 przez rewoX* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 * Kultura * Wiek * AMX * GT * Steam * Staż Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Był adminem mało kto chyba by mógł o Nim zapomnieć rozpoznawalny , przyjacielski, komunikatywny a przede wszystkim BOT. Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Spinka, jasne, ze tak. Duze doswiadczenie, odpowiedni poziom kultury xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Pewnie że TAK! - wymagania - doświadczenie - dobrze se radził w tej roli Nie ma co się więcej rozpisywać przecież wszyscy go znamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Chłopie jo i niy być na ja to nie idzie w parze dyć jo musza być na ja przeca jo je masorz a tak fandzolić TO JO Żech jest na takie GRYFNE JAAAAAAAAAAAA - wymagania - doświadczenie - dobrze se radził w tej roli @kitol sory ale pisoć mi sie niy chcioło i zech se tutej pozyczoł twoj teks XD fandzolić - mówić od rzeczy POZDRO Z ŚLĄSKA XDDDDDDDDDD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi