deadangel 9 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Nick:PomaranczaLink do SSów: BRAK!Wycinek z konsoli:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) Pomarancza[AMXBans] Reason : ' podszywka '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 42850027 '[AMXBans] Your IP : ' 83.28.247.21 '[AMXBans] ===============================================Serwer:Bf2+ffaLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=116794 Tak jak napisałem była podszywka pod moją osobę wiem kto to jest na 50% Admin zbanował nie tą osobe co trzeba gdyż zbanował ns'a. A jak kilka osób dobrze o tym wie ja mam steam Edytowane 18 Grudnia 2014 przez deadangel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Prawdziwy Pomarancza ma steama a jak widać osoba zbanowana go ma więc błąd admina!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dzięki za komentarz, UB, i pamiętajcie podszywka pod gracza! do 1 dnia max, nie perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi