WhiteAngel 17 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 1. Nick: WhiTeAnGel 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 15 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/WhiTeAnGel/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Więc tak , mam na imię Adrian lubię zajmować się komputerami i rzeczami z nim związanymi. Jestem ambitny , koleżenśki oraz lubie dużo pisać , ze mną zawsze się coś dzieje . Chciałbym zostać adminem , ponieważ często spędzam czas przy komputerze lecz gdy wchodze na serwer zdarza się że bez nadzoru admina niektórzy łamią regulamin itp. , dlatego chciałbym nim zostać , aby utrzymać porządek na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: średnio 3-6h , Myśle że jak zostane adminem spędze jeszcze troszeczke więcej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze około 14-15 do 20-23 , w weekendy od 8 - 21 ( z przerwami ). 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Moim zdaniem kulturalny i miły można mu dać szansę : Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jestem za okresem próbnym. +Wiek +Amx +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShOOnY 1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Shoony może uzasadnij swoją wypowiedź ? Swoją drogą jestem na tak, podanie ładnie napisane widać, że mu zależy amx jest gt jest okres próbny można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na Tak: -wiek -gt -skladka -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ja też jestem na tak. Co prawda dam ci najpierw okres próbny, ale mam nadzieje, że nie będzie problemów. Pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi