MeX_Pl 89 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 1. Nick: MeX_Pl 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 / 8/10. 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/MeX_Pl/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Patryk lubię grać w piłkę nożną oraz chodzić na ryby. Chciałbym zostać adminem, ponieważ chcę pomóc administracji zwalczać cheaterów. Bywają takie chwile, że nie ma żadnego admina na serwie, a cheaterzy atakują lub jakaś osoba w wieku około 10 lat wyzywa innych graczy przez mikro. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: około 3-5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze jestem około 15.00/16.00 godz. A gram prawie zawsze jak jestem w domu w weekendy różnie bywa ale gdy jestem w domu to gram ;d 12. Staż w grze counter strike 1.6 Nie pamiętam dokładnie ale z 3-4 lata to już będzie 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Masz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi