ReVo 6 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Sciagnalem waszego csa 1.6 i od pewnego czasu borykam sie z problemem, ze nie slysze innych graczy. niby na serwerze 350 lvl slysze innych, ale na only dd2 juz nie ;/ Proszę o pomoc czemu mi sie tak dzieje ;d Daje like za sensowne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja też pobrałem niedawno tutaj csa i wszystko mi śmiga, a może zmień config lub nie majsterkowałeś w opcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 ReVo mam to samo... Polecaja zmienić Csa , także ja sciągam tą wersje mini , bo Ty pewnie używasz Pro tak jak ja używałem , zaraz zobacze co to będzie , jak nie to trzeba będzie szukać innego Csa niż ten co mamy na forumm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 kolego zmień Csa, mi pomogło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 ok zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Moim zdaniem masz jakiś problem z cs-em moim zdaniem cs nie ma pliku odpowiedzialnego za odtwarzanie dźwięku innych graczy przez mikrofon. Jak chesz możesz poszukać tego pliku ale polecam pobrać nowego cs bo to za dużo zachodu i zabawy ;P PS: Możliwe że to twoja karta dźwiękowa została uszkodzona lub nie masz jakiegoś sterownika. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Domino c(: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 @Domino jeśli wszystkie dzwieki w grze są a nie ma głosu przez mikro to nie możliwe że coś z karta lub sterami Ściągnij nowe csa z innego zrodla Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Może coś ci się w config pozmienialo? Popatrz na poradniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Madridistat juz mi pomogl Wystarczylo sciagnac Cs 1.6 mini, a mialem wersje wadliwa (pro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Pomoc udzielona. <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 22 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi