Wihu 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 1. Nick: wihu52 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 15,5 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/wihu52/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Gram już długo na serverze mam ogar i kulturę może troche z ortografią u mnie nie tak ale mam dyslekcje to nie moja wina :/ Staram się pisać poprawnie jak moge. Myślę, że nadam się na tę posadę. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4H dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni roboche i wekkendy 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Niestety jeszcze nie mialem takiej przyjemnośći. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wihu, osobiście uważam, że jesteś za młody mimo że w wymaganiach jest tak a nie inaczej.Dwa - W ogóle z Tobą nie rozmawiałem, nie dajesz się poznać, siedzisz cichutko czy jest cziter czy nie NIC się nie odzywasz.Mało osób Cię zna i nikt nie wie jaki jesteś.8 punkt w ogóle mnie nie przekonuje, w tej oto cyferce trzeba się trochę rozpisać. Bo "Opisz siebie" nie polega tylko na tym, byś powiedział nam, że jesteś dyslektykiem.Przepraszam jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Za młody nie jest, sam w tym wieku zaczynalem,nadrób amx, zalatw mikro, udzielaj sie więcej. Narazi na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi