Wihu 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 1. Nick: wihu52 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 15,5 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/wihu52/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Gram już długo na serverze mam ogar i kulturę może troche z ortografią u mnie nie tak ale mam dyslekcje to nie moja wina :/ Staram się pisać poprawnie jak moge. Myślę, że nadam się na tę posadę. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4H dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni roboche i wekkendy 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Niestety jeszcze nie mialem takiej przyjemnośći. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wihu, osobiście uważam, że jesteś za młody mimo że w wymaganiach jest tak a nie inaczej.Dwa - W ogóle z Tobą nie rozmawiałem, nie dajesz się poznać, siedzisz cichutko czy jest cziter czy nie NIC się nie odzywasz.Mało osób Cię zna i nikt nie wie jaki jesteś.8 punkt w ogóle mnie nie przekonuje, w tej oto cyferce trzeba się trochę rozpisać. Bo "Opisz siebie" nie polega tylko na tym, byś powiedział nam, że jesteś dyslektykiem.Przepraszam jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Za młody nie jest, sam w tym wieku zaczynalem,nadrób amx, zalatw mikro, udzielaj sie więcej. Narazi na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi