Przemysław 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam . Odwołuję się w sprawie UB ponieważ mój nick komuś przeszkadzał konkretnie "MatkoJebca" . Wyprzedzając wasze komentarze , tak wiem co jest napisane w regulaminie : Nazwa użytkownika nie może zawierać wulgaryzmów z języka polskiego [Kick / Ban na 5 min. / Ban na 30 min] Nazwa użytkownika nie może być rasistowska oraz obrażająca jakiegokolwiek gracza lub admina Ten nick zaczerpnięty jest z filmu pt. "Szefowie wrogowie" ... Czy na prawdę mój nick jest powodem do permanentnego kicka ? Prosze was .... Ten nick stosowany jest w filmie komediowym bez żadnego przedziału wiekowego , i wcale nie jest uznawany za Wulgaryzm , ani żadną obrazę , a w żadnym wypadku o poglądach rasistowskich . Z mojej strony to wszystko . Proszę o UB Czekam na duuużo komentarzy w tej sprawie :D Pozdrawiam . Pis joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Z mojej strony moge tylko napisać, że gracz nie sprawia problemów na serwerze. Nie kłóci się, nie wyzywa. Wbił raz typek na serwer, nie spodobało mu się, zaczął mi spamować i dopiął swego.Moim zdaniem ban niepotrzebny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu.Sprawdź <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/14468-regulamin-dzia%C5%82u/">Regulamin działu Prośby o UBPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 20 Grudnia 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi