Mistrzacha 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Na wstępie sorry, że nie według waszego "szablonu" ale ktoś kazał zwrócić mi się tutaj i napisać to samo co tam tak więc: Witam.Odrazu przepraszam, że nie pododawałem tagów, nie znam się na tym.Mój nick w grze to Mistrzacha. Chciałem wejść i pograć na serwerze newdiablomod jednak wyskakuje mi coś takiego.Odrazu zaznaczam, że nie grałem do tej pory na serwerach z waszej "serii". Na screenie jak widać jest jakieś neo bans. Nie mam pojęcia co to jest, jednak człon nazwy "bans" nasuwa mi myśl, że mogłem dostać bana lub IP, na którym gram. Problem w tym, że nie kojarze nicku chuckskullblue ( mam dwóch braci, kórzy również grają na różnych serwerach, jednak żaden z nich nie używał takiego nicku) oraz jak już wcześniej mówiłem nie grałem na waszych serwerach. Prosiłbym o pomoc w dostaniu się na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jeżeli masz zmienne IP to zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzacha 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mam z neostrady. Zresetowałem i nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Spróbuj zagrać na innej wersji csa. Jak to nie pomoże to możesz skontaktować się z administratorem sieci : -_- . /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Znajdz sobie banned.cfg następnie listip.cfg i usun. Jezeli nie pomoże postępuj zgodnie ze wskazówką rewoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi