MasterQ 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tak jak w temacie. 2 dni temu wbilem 13 lvl, jeden dzień później miał 9.Czy jest jakaś możliwość odzyskania? Wiem że lvl nie za duży ale nie chce mi się jakoś go wbijać. Pozdrawiam Master. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 co do tematu to mogę potwierdzić że gracz miał 13 poziom, i nie wiadomo dlaczego cofnął mu się do 0, jak również zgłaszał ową nieprawidłowość do mojej skromnej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Cofnął mu się dlatego że nie ma rezerwacji na nick. i ktoś wszedł na jego nicku. Co do tematu to tak czy siak niedługo reset będzie, więc już sobie daruj expienie. Proponuje ogarnąć sobie darmową rezerwacje na nick o tu : http://forum.cs-classic.pl/topic/10362-darmowa-rezerwacja-nicku/ Jeżeli pomogłem daj lubię to 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi