MaZeQ 71 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Siema,może to dziwny temat,ale napisze go. Więc,trwa akcja charytatywna dla dzieci z domu dziecka na twitchu u jcoba na kanale,jeżeli ktos ma jakieś nawet 2zł na paypalu to niech wejdzie w link który tu dam i wpłaci chociaż te 2zł,ja już dałem 30zł,i nie żałuję tego,niech wszyscy mają radosne święta! Link do twitcha(nwm czemu taki dziwny) : http://adf.ly/vPsEk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Taki dziwny bo to reflink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja taki dostałem to wklejam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 To jak możesz to wejdź w tego relinka czy jak to tam i wrzuć cos z paypala,bo jak ja nawet rzucam 20zł to grubo xd,ale lepiej dać dla potrzebujących dzieciaków niż żebym kupił sobie coś na steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi