Omega* 2 077 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Wiek: 22Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 8d 10h 40m 48sDoświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem już tutaj gamera lecz nie miałem czasu na wykonywanie czynności. Chciałbym powrócić. Doświadczenie mam duże.Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego Ja? Bardzo proste pytanie. Mam duże doświadczenie w prowadzeniu takich działów. Mam 22 lat jestem miłym kulturalnym człowiekiem. Z chęcią każdemu użytkownikowi pomogę. Widzę że nic się nie dzieje w grach więc chciałbym to jakoś ruszyć.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Odświeżyć działy i dokończyć moją poprzednią prace między innymi http://forum.cs-clas...um/260-fifa-15/Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Chciałbym zajmować się działem FIFA jak i Metin 2. Z fifą styczność mam od małego i mam dużo informacji na temat tej gry. Co do metina razem z kolegą niedługo wyprowadzamy własny serwer. Chciałbym zrobić kilka poradników jak można postawić swój własny serwer amatorski na przykład na Hamachi. O metinie też mam dużo pojęcia, i myślę że nadam się do moderowania tymi dwoma działami. Z poważaniem Mateusz Nie mogłem wytrzymać Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 24. Podania o admina, moderatora, grafika, redaktora składamy raz na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi