HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 1. Nick: HaQ 4k4 B!Nl4DEN 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Składka to podstawa oczywiście, że tak. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HaQ%204k4%20B%21Nl4DEN/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Łukasz uczęszczam do Technikum Mechanicznego w Bydgoszczy, Uwielbiam wszelkiego rodzaju sporty trenuję siatkówkę oraz piłkę nożną. Mam 17 lat, uwielbiam chodzić na rybki gdyż mam do tego łatwy dostęp niespełne 50m mam do jeziorka Chciałbym utrzymać server w porządku i pomóc administracji w rozwoju sieci. Między innymi będę co miesiąc regularnie wspomagał server finansowo (sms) jak i duchowo czyli poskramiał cheaterów, myślę że mogę podołać temu zadaniu . Z góry dziękuję za pozytywne i negatywne wypowiedzi 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Niestety nie posiadam. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Naprawde sporo od 4/5H dziennie czasami nawet do 8H. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Tak samo weekendy jak i dni robocze. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 latka. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Niestety jeszcze nie miałem do tego okazji ale zawsze trzeba mieć swój pierwszy raz jak z kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hs:D 3 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jestem na TAK - Składka - Mikrofon - amx - Bardzo ogarnięty i miły gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Z przyjemnością dałbym Ci tak. "Smiechowy" jesteś (W pozytywnym słowa znaczeniu).Rybki obowiązkowo ;D !Masz 8 postów jasne przymykam oko ale godzin musisz mieć 20, a masz tylko 10 :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jestem zdecydowanie na tak: -Skladka -Ogarniety chlopak -Jest bardzo czesto na serwerze -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi