Skocz do zawartości

Do Opiekuna Serwera

Shaggy.

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem oficjalnie na forum napisać, żebyś nie zapomniał i żebym ci nie musiał 5 razy głowy zawracać na steam.

Mam kilka uwag / próśb.

1. Wypisanie w podpiętym temacie w dziale ogólnym(najlepiej) kontaktów i nicków do wszystkich aktualnie posiadających adminów, ponieważ często kiedy ja gram to są oni potrzebni, a ja nie znam wszystkich.

2. Poprawienie zapisu w regulaminie http://forum.cs-classic.pl/topic/21084-regulamin-newdiablomod/  informacji dotyczących ninjy i ewentualnie usunięcie "zdublowanego" tematu z regulaminem z kwietnia, w którym ten zapis jest, ale to już kwestia też moderatorów, a dokładniej ten >> http://forum.cs-classic.pl/topic/17509-regulamin-serwera-newdiablomod/.

3. O naprawie teleportu u impów to wiesz, ale też nadmienie, że jest to dosyć ityrujące. Nie dosyć, że na 0:00 już się dawno teleportowali to po starcie rundy mogą to zrobić od razu jeszcze raz i nic sobie nie robią z tego, że grozi za to ban (1h) wręcz się z tego śmieją. Tak więc albo naprawa albo zwiększenie kary do np 10h za "Nagminne" tzn po ostrzeżeniach ewentualnie po kicku/banie na 1h kolejny dawać na dłużej bo jest to uciążliwe szczególnie na małych mapach.

No i od tego jest właśnie forum , dziękuję że w końcu ktoś mi to wypisał na liście bo pisząc na steam kilkadziesiąt osób to jest to trudne, żeby wszystko ogarnąć :) 

Listę zadań zamknę jak najszybciej bo są pierwszej potrzeby. 

Pozdrawiam.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności