zielmiks123 88 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: ZIELE ~ VIOLENT KILLUMINATI 2.Nick admina/gracza który zawinił: Starlord 3.Admin/Gracz : Starlord 4.Data i godzina: 10:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Fakel 6.Opis sytuacji:Więc tak, grał chłopak z nickiem Zosia, więc ja pisze "Nie ma to jak być chłopakiem i mieć nick Zosia". I nagle starlord mówi że ja sie spinam to sie wkurwiłem i mu mówie że traktujecie ten serwer jak własne dziecko i tu wszystko jest uznawane za spine. Potem wbija koleś o nicku Ej Kaja wyliże Ci (końcówki nie miał) i dostaje kicka z powodem zmień nick, to napisałem na sayu "Nicki wam też przeszkadzają" czy coś w tym stylu i dostaje bana na 30 minut. Naprawde bawi mnie to wasze podejście do tego serwera, niby jest dla zabawy czy coś, a tu nawet pożartować nie można bo odrazu to jest spina. Najbardziej bawi jak chcecie uczyć tu wszystkich kultury i udajecie Bóg wie jakich grzecznych adminów, a na mixach jakoś wam "kurwa" "gówno" itp z mordy nie wychodzi. Nie wiem czy w życiu realnym jesteście w statusie "offline" czy coś i siedzicie pod kloszem i nigdy nie przeklneliście? Dawniej jak ja tu adminowałem jakoś nie robiono afer o byle co. Najpierw trzeba patrzeć na siebie potem mówić, na kogoś że jest chamski. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez zielmiks123 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Zacznijmy od tego że tej osobie ten żart jakoś nie spodobał i pisałem żeby był spokój ona już nic nie pisała ale ty nadal coś pisałeś że nie robisz spin potem wszedł jakiś WATTS i zaciął coś do Ciebie mówić dostaliście oby dwoje kicka bo ty też mu odpowiedziałeś w podobny sposób i potem pisałeś że traktujemy ten serwer jak dziecko i że my w życiu "offline" potem wszedła ta Kaja dostała kicka a ty znowu coś do tego miałeś nie wiem przeszkadza CI to jak ja adminuje ? Uznałem ten nicka jako obraźliwy i miała nick "Jestem Kaja i Wylizę Ci" jakby była na serwerze powiedzmy jakaś Kaja to ona by się nie obraziła ? No właśnie i po tym dostałeś bana na 30 minut żebyś się trochę uspokoił bo mam dosyć że ludzie robią spiny o byle co i zawsze z tego dochodzi afera po co to komu idą święta ludzie chcą przyjemnie spędzić czas a nie wchodzą i słyszą teksty typu "Fajnie być chłopakiem i mieć nick Zosia" No przepraszam bardzo co ty chcesz udowodnić takimi tekstami ? Mnie to już powoli wkurza że niektórzy wbijają pograć żeby czasami się pospinać albo mówić podobne teksty a nie o to tu chodzi każdy ma się czuć fajnie u nasz a nie że wbije powiedźmy nowy gracz i pierwsze co to taki tekst. @Ziele Tu akurat Watts zaciął odpowiedziałeś mu tak jak napisałeś więc dostaliście kicka i nie napisałem że pierwszy się spinałeś do niego. I nie napisałem Ci tego że jesteś chamski tylko że mam już dosyć takiej atmosfery, która akurat często ostatnio się zdarza. @Koala to fakt biorę niektóre rzeczy poważnie ale jak mam jakieś stanowisko to daje siebie tyle ile mogę ale Koala wytłumacz mi co w tym śmiesznego bo ja nie rozumiem takich żartów Edytowane 21 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Zacznijmy od tego że tej osobie ten żart jakoś nie spodobał i pisałem żeby był spokój ona już nic nie pisała ale ty nadal coś pisałeś że nie robisz spin potem wszedł jakiś WATTS i zaciął coś do Ciebie mówić dostaliście oby dwoje kicka bo ty też mu odpowiedziałeś w podobny sposób i potem pisałeś że traktujemy ten serwer jak dziecko i że my w życiu "offline" potem wszedła ta Kaja dostała kicka a ty znowu coś do tego miałeś nie wiem przeszkadza CI to jak ja adminuje ? Uznałem ten nicka jako obraźliwy i miała nick "Jestem Kaja i Wylizę Ci" jakby była na serwerze powiedzmy jakaś Kaja to ona by się nie obraziła ? No właśnie i po tym dostałeś bana na 30 minut żebyś się trochę uspokoił bo mam dosyć że ludzie robią spiny o byle co i zawsze z tego dochodzi afera po co to komu idą święta ludzie chcą przyjemnie spędzić czas a nie wchodzą i słyszą teksty typu "Fajnie być chłopakiem i mieć nick Zosia" No przepraszam bardzo co ty chcesz udowodnić takimi tekstami ? Mnie to już powoli wkurza że niektórzy wbijają pograć żeby czasami się pospinać albo mówić podobne teksty a nie o to tu chodzi każdy ma się czuć fajnie u nasz a nie że wbije powiedźmy nowy gracz i pierwsze co to taki tekst. Pierwsza rzecz jak żart sie nie spodobał, jak koleś napisał "Siostra grała :D" to według Ciebie spinał się o to? Druga rzecz robie spiny? jakie człowieku spiny jak mi jakiś Watts pisze coś o mojej mordzie i napisałem "widziałeś? nie to stul pizde" to kto ja się zacząłem spinać, różnica jest taka, że nie daje sobie pluć w ryj, może wy to lubicie nie wiem. Miła atmosfera na święta? jak ma być miła atmosfera skoro robicie afere o byle co ? i jeszcze piszesz że jestem chamski tak jestem chamski dla kogoś, który tylko czeka, aż ktoś powie "kurwa" żeby dać kicka, no człowieku. @up pisałeś coś o chamstwie i zachowuj jakąś interpunkcje, bo nie wiadome gdzie początek, a gdzie koniec. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez zielmiks123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 cóż ja też byłem świadkiem tego zdarzenia, więc tak Ziele napisał tak jak mówi StarLord go upomniał i się zaczeło Ziele powiedział co powiedział że niektórzy traktują to zbyt poważnie potem Hames wyleciał że co on gada że po prostu chce zachować na serwerze kulture i żeby było zero chamstwa Ziele coś tam mu odpowiedział i Hames razem z Zielem ( nie wiem jak to sie odmienia ) zaczeli na siebie przeklinać i sie spinać. Hames ty znowu zaczynasz świadkowie byli że ty też zaczałeś sie spinać ja wiem chamstwa nie powinno być ale to był żart nie zrozumiał/a go no i trudno Ziele chciał sie zkimś pośmiać ale nie wyszło. Ty za dużo rzeczy bierzesz na poważnie i odrazu mówisz co myślisz czasem trzeba przemyśleć co sie chce powiedzieć. Mogłeś go ostrzec nie zrobiłeś tego mogłeś nie zaczynać tegto też nie zrobiłeś Ziele to Ziele wiadomo jaki jest zaczniesz do niego to nie odpuści a ty go sprowokowałeś nie mówie że on nic nie zrobił ale czasem trzeba sobie pożartować. a na zakończenie Hames powiem Ci tyle więcej poczucia humoru a mniej powagi to działa zawsze na + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Trochę nie rozumiem za co ZIELE dostał kicka. " fajnie jest być chłopakiem i mieć nick Zosia" - czy to w jakikolwiek sposób kogoś obraża? Gdybym ja miał taki nick to raczej bym się zaczął śmiać niż obrażać. Co do kultury na serwerze ... Wszyscy mnie znają i wiedzą jaki jestem. Z reguły staram się być kulturalny na serwerze aby dawać przykład, ale od czasu do czasu zdarzy mi się przez micro powiedzieć chociaż by 'kur*a' czy 'ja pier*ole' dlatego nie kickuje/banuje graczy za to. Gdy ktoś obraża lub co drugie słowo jest kurwienie to zasługuje bana i w prezencie go dostaje. Czasem również mam wrażenie, że traktujecie serwer zbyt poważnie ( niektórzy admini ). Myślę, że tak się dzieje przez to, że niektórzy admini nie są jeszcze na tyle 'dojrzali' by najpierw śmiać się z siebie a potem z innych (nicków nie napiszę aby nikt się nie poczuł urażony ). Tyle ode mnie, pozdrawiam! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Hames chodzi ci o żarty Ziele o tej Zosi ? Bo jeśli tak to jak pisał Rewox ty byś się nie śmiał jak by ci ktoś tak napisał ? On pisał że jego siostra grała i dlatego miał nick Zosia sam zaczał się wtedy z tego śmiać. Masz racje jako admin powinieneś brać rzeczy na poważnie ale nie wszystkie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 tak, grał chłopak z nickiem Zosia, więc ja pisze "Nie ma to jak być chłopakiem i mieć nick Zosia". I nagle starlord mówi że ja sie spinam Interwencja administratora serwera nie była potrzebna. Potem wbija koleś o nicku Ej Kaja wyliże Ci (końcówki nie miał) i dostaje kicka z powodem zmień nick, to napisałem na sayu "Nicki wam też przeszkadzają" czy coś w tym stylu i dostaje bana na 30 minut. - Kick według mnie nie był potrzebny. - Ban po zbędnym wyrzuceniu z serwera również nie był potrzebny, aczkolwiek nie widzę wytłumaczenia po co komentować działania administratora. Reszta to zachowania wynikające ze zbędnych wcześniejszych kick'ów/ban'ów. Rozmawiałem z Jamesem. Szanuję go, za silne poczucie obowiązku zajmowania się serwerem, pilnowania na nim porządku, aczkolwiek stwierdziłem, że nie ma sensu się wywyższać i ograniczać innych, skoro żarty nie mieszczą się w kategorii "obrażania", które jest wykroczeniem zgodnie z regulaminem serwera FFA. Zachowanie administratora musi być adekwatne do sytuacji. W tym przypadku interwencja nie była potrzebna. Ze swojej strony dodam przeprosiny, za niepotrzebnego kick'a, który rozpoczął lawinę zbędnych słów i wyzwisk. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Upomnienie 1/3 Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi