KropkA12 373 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:KropkA2. Imię:Arek3. Wiek:184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/105. Mikrofon(Tak/Nie)NIe ale kupie 6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/kropkatoja/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam chciał bym zostać adminem tego serwera gdyż iż ponieważ ludzie łamią regulamin i czitują, umię rozpoznać jak gracz używa wszelkich haxów,lub komędy "400",I lubie grac na tym serwie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):mam ns 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:4-5 godz11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 15-20/23 a weekend 11-2312. Staż w grze Counter Strike 1.6:5 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Z góry dziękuje za rozpatrzenie mojego podanie Edytowane 21 Grudnia 2014 przez KropkA12 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem Na Tak -Wbija Na Serwer -Amx -Wiek Mozna Go Dac Na Okres Probny Edytowane 21 Grudnia 2014 przez -ToJestSkill- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonG17 2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na Tak -często widze go na serwerze -6/10 amx może byc -wiek 1 błąd -wypowiedz w temacie [Z góry dziękuje za rozpatrzenie mojego podanie ] Myśle o daniu mu admina na probe np 3dni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Na Tak -Wiek -Amx -Składka -Był adminem Powodzenia ;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeprokoksPolakKozzaK 6 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Na Tak -Wiek -Amx -Składka -Był adminem -Często na serwerze Życzę szczęścia:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi