ak^^IvaN:)__47 0 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 1.Twój Nick: ak^^mlody head hunter__47 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3.Admin/Gracz : kubaa 4.Data i godzina: 15 50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Matt i inni gracze ale nie zwróciłem uwagi jacy 6.Opis sytuacji: Pisałem mu na u@ ze jest odapl jakieś 10 min. Nie sprawdził tego w końcu jak mu dal bana powiedziałem żeby na przyszłość czytaj u@. On odpisał mi ze jak gra to nie ogarnia wszystkiego. Powiedziałem mu ze to jest jego obowiązek czytać u@. A przede wszystkim gdy wchodził na serwer i widział ze nie ma żadnego admina powinien wejsc na spec i sprawdzać. Ale po co? wiec pytanie po co on wgl ma admina? Równie dobrze go nie potrzebuje. Jak nie wykonuje swoich obowiązków. Dal mi bana za obrazę bo napisałem mu ze jest gówniarzem dla mnie jest wiec nie rozumiem za co mi dal bana ale ok walic tego bana. Moim zadaniem jest za bardzo wyszczekany i nie interesuje się innymi graczami tylko swoimi fragami... A na jego miejsce znajdzie się dużo chętnych. Bardzo proszę o ukaranie tego admina. Z góry dziękuję i proszę o szybkie rozpatrzenie mojej skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Możesz mi napisać kogo posądziłeś o czitowanie ? Większa część adminów nie reaguje na to jak ktoś piszę, że stały gracz np: Duszek Buszek ma haksy, ponieważ gra z nami już trochę i ma skilla. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez BezImiennyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^IvaN:)__47 0 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Q<>tyskie czy cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Napisz do Bezimiennego, on tą dną osobę zbanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi