misiek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Otuz dnia 8.01.2013 okolo godziny 19 dostalem bana od tego ow Admina ( O to Frugo) bylo napisane BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina O to Frugo xd [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : MisieK [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 81.219.156.130 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Wchodze na folder z CS'em i okazuje sie ze Pan Frugo zrobil mi tylko 1 SS wiedz nie wiem o co chodzi. Prosze o rozpatrzenie tej sytuacji i o UB [ Dodano: 2013-01-08, 20:03 ] Jak ma ktos pytania prosze pisan na Pw niech mi ktos to wytlumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 GRATULACJE DLA PANA FRUGO ZŁY DZIAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ss'y nie mogło być 1 zrobione , ponieważ byłem w tej sytuacji ,rozpoczęto ss'y .Było 5 BMP ScreenShot ; ) . Spam był więc widziałem . Ss'y masz , ale możliwe że widać na nich jak czitujesz ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz57120 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 poszukaj ssó{w w cstrike lub w cs_polish cos takigo tam powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 CLOSETam masz albo 3 albo 5 ss'ow ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi