aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 1. Nick:zaufajdobrymradom2. Imię:Robert3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem osobą ogarnietą, kulturalną. Chce pomóc wam w ogarnięciu serwera gram często rano jak i w nocy myśle że sie przydam 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):mam steam ale chwilowo gram na ns problem z kompem.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: bardo dużo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano, w południe i w nocy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak byłem dlatego dobra znajomość amx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Pierwszy xd Jestem na tak Wiek Amx Ogarniety Często na servie Pomocny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na tak!Ogarnięty +Kulturalny +Znajomość Amx +Godziny na serwerze +Składka +Mikrofon +Godziny gry + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na tak-ogarnięty-aktywny (trochę na forum posiedź więcej)-wiek-znajomość amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fookuss 2 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 TaK. Powody Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na TAK -ogarnięty-aktywny -wiek-znajomość amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na wielkie Tak Powodu UP. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dobra znajomość amx Dużo czasu na serwie Wiek. Aktywność na forum na minus. Jestem na tak. TaK. Powody Up Jestem na wielkie Tak Powodu UP, nie chce mi się wymieniać Ale post chciało ci się napisać żeby tylko nabić? Widzę że nie znacie regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 jestem na TAK + Aktywny + składka +Wiek+AMX- aktywność forum, musisz koniecznie nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Oczywiście że tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na TAK, chłopak ogarnięty, amx zna, dalej wymieniać nie muszę. TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na tak -duza dostapnosc, widac na serwerze go -ogarniety -wiek jak najbardziej na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi