``N!corette 6 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 1. Nick:|-Master.Mp3-| 2. Imię:Krystian 3. Wiek:14 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak, ale wolałbym nie (mam steam) 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=%7C-Master&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:No dobrze... Mam na imie Krystian, mam 14 lat. Jestem mily koleżeński, pomocny oraz mam duże poczucie humoru. Na serwerze gram od kwietnia, lecz miałem długą przerwę po czym znowu wróciłem. Chce zostać adminem ponieważ chce ukarać osoby łamiące regulamin i utrzymać porządek na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak. Podam ale na priv 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Bardzo dużo. Szczególnie,że jest przerwa świąteczna 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze od około 14 do około 18 a w weekendy od 13 do 16 12. Staż w grze counter strike 1.6: Niecałe dwa lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie wiem które to podanie, ale litości xd. Miał już tu admina i nie było ŻADNYCH problemów. Więc pisanie przez osoby, które tu nie grają na Nie bo wiek jest bez sensu. Podsumowując, na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na Tak. Miał już tu admina i się dobrze sprawował, więc nie widzę przeszkód, aby nie powrócił na to stanowisko . Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na Tak : miał admina składka jest Ja teraz rzadziej wchodzę więc na pewno przyda się kolejny noł lajf xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Po ogólnym zastanowieniu , jestem narazie na Nie. Wiek (-) Nadrób troche godzinki (GT) Rzadko , gdy widzę Cię na serwerze a jeśli już wejdziesz to maksymalnie na 30 minut , nie udzielasz rad graczom. Narazie myśle , że nie jesteś dobrym przykładem na admina , musisz mi czymś zainponować. Na Nie. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez WhiteAngel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciapiasty :_: 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na Tak miał już admina i jakoś nie było na niego skarg ;] + Amx +Składka - Wiek Nie mam do niego zastrzeżeń : TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na tak, miał już admina, +/- wiek, +amx, +aktywność na serwie/aktywność na forum Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na TAK: +Miał adma, amx +składka +/- GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przyjęty pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi